Tornado – recensioner – pris

  0
  1390

  Tornado – recensioner – prisJag är Black Widow Tevo, och det här är min favoritskrivare hittills, Du kan läsa den här tidningen här. Så, naturligtvis, undersökningen av den nya Tevo tornado upphetsade mig. Spoiler kommer inte att göra honom besviken! I tevo – It Tornado tevo-det finns ett svar på alla populära Creality CR10. Verkligheten slog Annette med punch och gör mycket bättre. Jag tänkte inte CR10, men du kan läsa den här. Jag hade glädjen att bearbeta den här skrivaren eftersom det inte finns några frågor. Och sedan, låt oss gå till Tevo Tornado 3D-skrivarrecension, låt oss börja med skrivarens egenskaper.

  tekniska parametrar
  SPECIFIKATIONER är viktiga, men de berättar inte hela historien. Skrivaren kan ha bättre prestanda och är billig, men det finns fortfarande många utskriftsproblem. Denna skrivare har nästan en tvilling CR10 med flera anmärkningsvärda utbytesförluster. Den Värmebädda representationen av spänningsvärdena CA används Sant av spänningsregulatorn, strömmen och oberoende av brädet, vilket gör att sängen värms upp ganska snabbt. För jämförelse upphettas Anet E12-sängen av samma storlek på 34 minuter, efter att tornado når samma temperatur, inuti under 3 minuter. Dessutom sparar isolering under sängen värme energi.

  Inte många verktyg, men återigen inte mycket att montera. Verktygen inkluderar flera sexkantiga nycklar och en skärpad skrapa. Jag gillade inte skrapan eftersom sängen täckt med en buildtack typ yta och jag var orolig eftersom det skulle skära den. Sängen kom med pre-testad, monterad på den med Tevo-logotypen. Jag är inte säker på att de byggde den här skrivaren, vi testade den, monterade sedan leveransen eller vi testade sängen i en standardtestanläggning. Det finns också en byggnadtack ersättningsblad på kitbädden.

  Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Tornado – funkar det – bluff – nyttigt

  SD-kort 
  Filer för extra SD-kort Sverige , ganska standard. Flera delar av skrivaren i STL och Gcode-format. En kopia av free Repeater värd som jag personligen inte gillar ingår också, eftersom de flesta av denna programvara är föråldrad. Kura 14, ofta ingår i skrivare nyttigt, men det är mycket gammal. Guiden ger köparen, på WEBBADRESSEN på fri programvara, det inkluderar även Twister config för att säkerställa Slic3r. bluff Sist men inte minst, funkar det hur det fungerar detta är en bruksanvisning i pdf-format recensioner .

  Möte
  forum Tornado innebär att samla Anet E10 och E12, förutom lite mer vis-12 på slutet. Skrivaren finns i 3 huvuddelar: bas, övre delen av X-och Z-axlarna och distributionsskåp åsikter .

  De första 4 skruvarna ska införas huvudsakligen från botten till toppen för att installera den övre portalen på skrivaren. Det finns två skruvar på varje sida. De andra 8 skruvarna används för att installera portalen huvudsakligen från länder. Säkrade ugnar ger stabilitet till skrivaren och beter sig längre bort med T-muttrar (även kända som Hammarbultar) som kan placeras i ramens minne och sedan dras åt för att komma ut ur ramen. Sväng vänster i slutet. Endstop är en nyckel som talar om för skrivaren när den ska stoppas och markerar den här punkten, till exempel 0 på den här axeln. När du berättar för din skrivare hemma, från menyn eller med koden i början av varje utskrift, har den flyttat från varje axel av dessa nycklar och tror att punkten är 0.0.0. När du placerar objektet att skriva ut i z0, x100, Y100 märken på plattformen i programstycket, hemskrivare för kommandot Z0, x0, Y0, tryckhuvudet flyttar över 100mm, sedan framåt, 100mm, för att börja skriva. Dessa data är standard i millimeter. Du kan ändra tummen; de flesta av dem inte eftersom om du ber om hjälp på Internet, hur det fungerar alla talar i millimeter.

  Därefter måste du ansluta kablarna med den bakre kopplingsboxen funkar det. De har olika grupper av kontakter och går i en riktning, så du kan inte gå fel. Sedan skruva

  Därefter måste du stoppa de återstående trådarna i motorerna och slutstopparna. Varje garn har en klistermärke som ska berätta var varje garn går. De går bara i en riktning, men kan tvingas göra ett misstag nyttigt. Om inte, tvinga inte det! X endstop är i en tuff plats och jag var tvungen att använda ett klipp för att göra nålar för att tända upp recensioner . Återigen, var försiktig och inte vara alltför ihållande forum Tornado.

  Det sista du behöver göra är att justera de excentriska muttrarna för rullager. Han är på ena sidan tre extrusionspiloter. bluff åsikter Sverige Två-Zs att lyfta och under X-axeln, och den andra-under sängen för att glida sängen. Min var okej och bör inte justeras.

  Tornado – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning

  Tornado – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättningUtskriftskvalitet Tornado 
  Vad kan jag säga om kvalitet? Som Tevo var mina förväntningar höga, och jag måste säga att jag inte skulle bli besviken. Här är de olika typerna av trådar som testas och resultaten. kommentarer Varje art har sina egna styrkor och svagheter. Så, ingredienser beroende på vad du skriver och var den ska användas, välj en viss typ sammansättning.

  PLM+
  PLA+ är lätt att använda som PLA, men extruderar högre än rytmen med extra kraft. Jag började nyligen använda PLA+ och priset som motsvarar vanlig pla, det finns ingen anledning att inte använda den. Det första intrycket jag gjorde var rullhållaren på SD-kortet i gcode-format. Denna ägare hade för mycket fyllning och Y-axeln kompenserades med cirka 70% Per Tryck. Jag var inte där för att fånga skiftet, så det är slöseri med garn, hur att använda men den del han publicerade var vacker.

  Min nästa ledtråd är att kontrollera stabiliteten över fingrarna. Jag tryckte den klassiska raketen bara en pojke i min frus dagis. Den trycktes i vas-läge, vilket innebär att den skrivs ut vid basen och skrivs sedan ut på väggen som en kontinuerlig spiral. Jag är tryckt med 0 fyllning och skiktets höjd är 0.12 mm. det visade sig vara bra, men du kan se den skrämmande effekten av laxhud. Du kan köpa släta TL-brädor som kommer ut ur ca $ 3 ovan, men det finns en chans att detta inte kommer att lösa detta problem.

  Sen skrev jag ut testet idag. Detta test används för att bestämma vilka temperatur-och rengöringsparametrar som ger det minsta antalet linjer i vätskan. Ta reda på vilket lager varje enhet börjar från, då kan du ändra temperaturen på det lagret. Den trycktes vid 0 fyllning och lagerhöjden på 0,12 mm en annan viktig och mycket bättre test av E12, är toleranstestet. ingredienser Det producerar ett block med hål och varje hål har anslutningar inuti. Området mellan anklarna och hålet börjar vid 0,9 mm och går sedan till 0 eller lika. Den trycktes med en fyllning på 20%, skiktets höjd på 0,12 mm i TEVO-il tabletter OK, inte så bra som jag hoppades, men inte hemskt. Uttag endast vid Bank 0.3 och ner. Det är viktigt att veta vilka avvikelser din skrivare stöder, för när du börjar skapa egna utskriftselement behöver du veta hur viktigt avvikelsen är för att undvika vidhäftning. Jag är till exempel en tryckt slinga för locket. hur att använda kommentarer De trycktes i ett stycke, så skillnaderna måste vara tillräckliga för att gångjärnet fungerar som avsett Tornado.

  Vid denna tidpunkt bestämde jag mig för att det var dags att sluta använda en annan skrivares hjulfäste och skriva ut det som en “tornado.”Rullhållaren jag valde är lite stor sammansättning, men den fungerar och är tryckt med 70% beläggning och lagerhöjden är 0,12 mm

  Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Tornado

  PLM Tornado 
  PLA, det enklaste temat du vill skriva ut. Även om intrycket inte är lika starkt som de återstående arterna, är det lämpligt för de flesta hushålls skrivarbehov. När jag säger ljus, menar jag att det inte krymper lika mycket som de andra riktningarna Biverkningar , eftersom det svalnar kontraindikationer . När en del av komprimeringen före utskrift har gjort, kan det höja sängen. Munstycket kan sedan ta tag i och lyfta delen och ringa x eller y, överföra eller röra den del av sängen helt. Det här är inte vad som hände i mitt fall ovan, för det fanns ingen klättring. Jag tror att kropparna på sängen hängde ramen. PLA och behöver inte den uppvärmda sängen gör det ont, men den uppvärmda sängen kan hjälpa till.

  PLA på sängskruvhandtaget. Tornado och överskrivare som manuellt läser nivelleringsgrötnötter använder eller andra nötter som kan vridas för hand. Problemet är att de är svåra att nå och ibland svåra att vända. Som ett resultat är en av de första ändringarna av dessa skrivare lättare att använda pennor som innehåller de ursprungliga muttrarna. Jag valde dessa stora platta handtag för att fylla 45%, lagerhöjden är 0,2 mm. De gör arbetet, samtidigt som de inte lägger till automatisk sängjustering kontraindikationer .

  Jag gillar att skriva ut Benchy för varje ny skrivare. Det kan uppleva många saker som intryck på hörn, cirklar och överhäng gör det ont. Benchi är förkortningen för “test” och i form av en båt är den populär bland tryckeriet Biverkningar . Tevo publicerade Benchi great, men han kan inte fly från laxens hud på väggarna.

  Tornado – var man kan köpa – apoteket – resultat – test – pris – Amazon – Aliexpress

  Tornado – var man kan köpa – apoteket – resultat – test – pris – Amazon – AliexpressSTYCKET Tornado 
  Sist men inte mindre viktigt pris , var man kan köpa är ABS. Jag gillar inte att skriva ut med ABS av skäl som jag sa ovan. men även lukten är nästan outhärdlig. Folk på nätet säger läckage av rök till utsidan resultat , test och sätta skrivaren eftersom ABS är giftigt apoteket Amazon .

  Jag försökte tryck justerbar Z-stop plattan och ett klipp för att hålla glaset på sängen. Han ganska otäck, deformerade på grund av glöd tråden sjönk och kastade den från sängen. test Också en liten bit visar, Aliexpress hur mycket det minskas.

  Eftersom ABS är lila, jag tryckt den på en annan Benchi för barn. Jag tror att min fru är trött på att samla dem! Jag gillar dem och jag vill bygga en skärm när jag har tid. ABS Benchi höjde något pannan, men det gjorde inte ont för att skriva ut. Trycket har dock lidit viss spänning.

  Programvara Tornado
  Repetier-Host-programvaran på SD-kortet är inte mitt föredragna program för användning med skrivare pris . Programvaran av “värd” en slicer motor apoteket . Ett filter är ett program som skär 3D-objektet i lager resultat , vänd sedan till instruktionerna Amazon , skrivaren kan förstå. Om du behöver ett program (gratis), var man kan köpa skulle jag rekommendera Slic3r eller vård, Aliexpress men om du har råd med det, skulle jag rekommendera Simplify3D.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here