Tidig utlösning hem behandling

0
1438

Tidig utlösning hem behandlingUpplever du en orgasm ovanligt tidigare medan du har samlag? Detta kan vara en indikation på för tidig utlösning, som också presenteras av minimal penisstimulering. För tidig utlösning är ett tillstånd där du snabbt når sexuellt klimax, vilket orsakar för tidig eller tidig utlösning. Utlösning inom en minut efter att ha sex kallas för tidig utlösning. Ayurvedisk botemedel mot för tidig utlösning anses vara effektiv och det finns botemedel mot alla symtom och orsaker.

Eyaculación tidig hem behandling

Här är en lista över de viktigaste ayurvediska läkemedlen för behandling av för tidig utlösning:

Örter: Blanda örterna Ashwaganda, Bala och Vidari tillsammans i lika delar, tillsätt en sked av den i varm mjölk och drick den. Några andra viktiga ayurvediska örter, som hjälper till att behandla för tidig utlösning inkluderar Speman tabletter, sparris, Jatiphala, vitlök och trumpinnar.

retardantes naturligt för män-exempel

Dietförändringar: flera kostförändringar krävs för behandling av för tidig utlösning, enligt ayurvediska principer. Konsumera livsmedel som spannmål, fisk, bananer, nötter, sallad, skaldjur och grönsaker som fänkål, lök och selleri. Honung är viktigt och bör tas regelbundet. Det finns flera livsmedel du bör undvika att ta som inkluderar kaffe, te, alkohol, bearbetade livsmedel, mat som innehåller alltför vitt socker och vitt mjöl, och denaturerade livsmedel.

Livsstilsförändringar: ayurvediska principer säger fast att du måste sluta röka helt för att förebygga för tidig utlösning. Du måste också hålla sig borta från sexuella aktiviteter och bör undvika för mycket onani.

tratamiento med kryddnejlikatratamiento med kryddnejlika

Saffran och mjölk: mjölk anses vara mycket viktigt i Ayurveda och med mjölk med saffran och mandel är effektiv för behandling av för tidig utlösning. Mandlar ska blötläggas över natten och blandas med varm mjölk. Du kan också lägga till kardemumma och ingefära till drycken.

Ayurvedisk massage: du kan göra en speciell bladbunt ayurvedisk massage för behandling av för tidig utlösning. Denna teknik kallas Elakizhi.

Limón som en naturlig medicinering

Yoga: regelbunden yoga är viktigt för att bota för tidig utlösning. Det finns flera yogapositioner som axelstativet eller arvanga asana, fisken eller matsya asana och plogen eller hala hasana, som är fördelaktiga för för tidig utlösning.

ajo-naturläkemedel

Gröna lökfrön: tillsätt vatten till gröna lökfrön och drick blandningen.

För tidig utlösning gör att du känner dig frustrerad och påverkar dig känslomässigt på grund av ditt störda sexuella liv. Detta tillstånd kan också påverka ditt förhållande till din partner på grund av otillfredsställande sexuell aktivitet. För tidig utlösning sänker en mans självkänsla och dränerar honom av självförtroende. Rådfråga en ayurvedisk läkare innan du börjar en ayurvedisk behandling för tillståndet.

Allt som hindrar någon av de strukturer eller element (såsom nerver, muskler, blodkärl eller kemikalier) som är involverade i erektionsprocessen kan bidra till erektil dysfunktion eller ED.

moringa-naturlig behandling

Svara på följande frågor och bedöma din risknivå.

Har du hjärtsjukdom, högt blodtryck eller högt kolesterol? Röker du?

Störningar som dessa smala artärer eller minskar blodflödet och bidrar till 40% av ED-Fallen. En vaskulär abnormitet i venerna i penis, till exempel, skulle orsaka blod att rinna för snabbt och du skulle inte kunna upprätthålla en erektion.

Pfizers forskning har också visat att en pack-a-day rökare är 50% mer benägna att utveckla ED än en icke-rökare av samma ålder.

Lider du av diabetes eller någon annan endokrin sjukdom?

Diabetes eller testosteronbrist spelar en roll i cirka 6% av fallen. Enligt Världshälsoorganisationen utvecklas 50% av männen med diabetes, ofta inom 10 års diagnos.

jengibre-fördröjning utlösningjengibre-fördröjning utlösning

Har du lidit nervskador på grund av skada, kirurgi eller strålbehandling?

Skador på nerver som leder till eller från penis är en bidragande faktor i 4% av ED-Fallen. Nervskador kan också bero på ryggradssjukdomar, multipel skleros eller perifera nervsjukdomar.

Lider du av ångest eller stress?

Ofta är ED orsakad av en kombination av fysiska och känslomässiga faktorer. Stress, skuld, ångest, depression och låg självkänsla har alla kopplats till ED och i ungefär en i 10 fall kan ett känslomässigt problem vara den enda orsaken.

Tar du sömntabletter, antidepressiva medel eller medicinering för högt blodtryck?

ED är en potentiell bieffekt av många vanliga läkemedel.

Använder du rekreationsdroger, binge drink eller konsumerar mer än tre alkoholhaltiga drycker om dagen?

Droger och alkohol är kända för att sapa sexdriften och bidra till ED.

Är du överviktig?

Enligt Pfizer kan varje 9 kg övervikt leda till en % minskning av erektilfunktionen.

Om du svarar ja på någon av ovanstående frågor har du ökad risk att utveckla erektil dysfunktion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here