om oss

Ibland flera plugins samtidigt, eftersom det stärker immunförsvaret, och för det andra hjärtat, förbättrar minnet, leverfunktionen. Vi köper dem ofta, ofta i onödan. Låt oss se vad du behöver veta om du bestämmer dig för att välja kosttillskott.

Tänk på att tillverkaren rekommenderar att du använder dem med en diet med lågt kaloriinnehåll och övningar som verkligen beror på viktminskning. Inga biverkningar på tilläggsmarknaden. Hur många illuso RNA av effektiviteten av medel för styrka. Om minskningen av sexuell funktion, då på principen om placebo eller, är detta anledningen till att det innehåller ämnen som ingår i drogerna.

Kosttillskott är nödvändiga, men vi måste veta att de använder dem klokt. Genom sin definition ” en livsmedelsbearbetningsprodukt som har utvecklats för att ersätta normal mat, som är en koncentrerad källa till vitaminer och mineraler eller andra material som har visat näringsmässiga eller andra fysiologiska effekter. Den senare formuleringen möjliggör införande av aktiva substanser som inte ingår i maten (till exempel Valerian extrakt eller Ginkgo), liksom konsumenter av läkemedlets medicinska egenskaper.

Samtidigt är uppgiften att komplettera att kompensera för näringsbrister i samband med dålig näring för att bibehålla sin hälsa. Om bristen orsakade sjukdomen måste du ha ett läkemedel, inte kosttillskott. Båda kan vara samma aktiva substans, men läkemedlet innehåller detta nummer, vilket är en terapeutisk effekt som bekräftas i kliniska prövningar.Populära medel viktminskning fungerar inte.

Man tror att kosttillskott måste köpa. 30%. Society. Ofta väljer inte kvinnor, såväl som personer med högre och gymnasieutbildning, invånare i stora städer, vilket innebär att  att låta folk veta att inte bara om hälsa-oroa dig inte. Och reklam berättar hur man gör det-du måste ta kosttillskott.
Varför köper vi kosttillskott, utan att tänka, om vi behöver dem, eller om du behöver ett näringsämne för alla, och om det, dela? Vi kan inte svara på den sista frågan. Faktum är att hälften är säker på att dessa läkemedel, som ofta erbjuder ad, lindrar olika sjukdomar. Men nej, jag har inga medicinska egenskaper.

Hitta andra sociala medier profiler: