Läkemedel pågå mer att älska

0
1707

Läkemedel pågå mer att älskaUndrar du hur man håller längre i sängen? Män är usla i sängen. Period. Den typiska amerikanska hanen varar i en minut eller två, medan en högpresterande kan vara sju, innan deras ögon korsar och deras trollstav dyker upp. Problemet är att en kvinna sällan når klimax utan sensuell förspel och minst 0 minuters samlag.

Medicamentos att pågå mer att älska

Vi pratar inte om pounding, människor, men djup interaktion där kvinnan känner människans närvaro och passion. Problemet är att män aldrig fick lära sig att utföra i sängen-utom av en slump och genom att googla porr. Detta har skapat en outsäglig sensuell ojämlikhet som väldigt få vågar prata om. Tja, här på HoneyColony vill vi ta itu med denna ojämlikhet rakt på sak med tips som är utformade för att få män att hålla längre i sängen.

Gudinnorna förtjänar det!

Hur Man Håller Längre I Sängen: Övningar

  1. Kegel Övningar

Dessa “kärlek muskler” ligger i bäckenet kommer att se till att ingen någonsin kallar dig ” en minut man.”Det kommer också att leda till starkare orgasmer! Utveckla din bäckenbottenmuskulaturen kommer att stödja hårdare och längre bestående erektioner, främja en hälsosam prostata, och stödja urinblåsan och tarmfunktioner. En studie från University of the West fann att kegel motion hjälpte ,5 procent av män förbättra regelbunden erektil funktion och gav 40 procent av män normal erektil funktion efter att ha lidit av erektil dysfunktion.

nombre piller slutar inte snabbtnombre piller slutar inte snabbt

Hitta Din Bäckenbottenmuskulatur

Undrar hur man håller längre i sängen? Hitta först dina bäckenbottenmuskler. För att hitta rätt muskler, under din nästa badrum paus, stoppa din urinering midstream. Att vara medveten om dessa muskler kommer att förbättra sinnesmuskelanslutningen och låta dig utföra kegels var som helst, under allt längre tidsperioder. Kegels är också bra för kvinnor också. För kvinnor stärker kegels och stramar vagina, ökar upphetsningen och förbättrar förmågan att orgasm.

Vad ska man göra

Det finns två huvudtekniker för att stärka dina bäckensmuskler. Alternerande mellan dem främjar hälsosam muskeltillväxt. Muskler behöver variation i tekniker för att växa och förbättra styrkan.

Håll och slappna av – den här tekniken innebär att du spänner dina bäckensmuskler och håller dem i ett visst antal sekunder. När du håller, släpp i samma mängd sekunder. Om du bara börjar, håll och släpp i fem sekunder. När din muskel växer starkare, öka varaktigheten stadigt.

Pulse-pulsmetoden kräver att du snabbt kontraherar och släpper muskeln under en viss tidsperiod. Utför detta för 10 repetitioner, följt av vila i 10 sekunder. Upprepa.

Båda dessa övningar kan utföras var som helst inkonsekvent. Börja i sittande läge, föredra på en hård yta för att lägga till litet motstånd. När du behärskar dem sittande, utföra övningar liggande eller stående. Detta ger varierande motstånd mot musklerna, samtidigt som din kropp sätts i realistiska sexuella positioner. Försök att utföra  uppsättningar av varje övning, till 4 gånger om dagen.

eyaculación tidiga läkemedel utan recept

En stark nedre rygg kommer att gynna din energi, uthållighet och kontroll. Ryggsmärta påverkar 80 procent av befolkningen. Våra stillasittande liv lämnar oss i riskzonen för omfattande ryggsmärta. Utan ordentlig motion kan ryggsmärta bli kronisk när de flesta oönskade. Eftersom män tenderar att arbeta jobb som kräver manuellt arbete, är de i större risk än kvinnor.

De flesta sexpositioner kräver användning av dina nedre ryggmuskler, så om du inte tar dig tid att stärka dem, kommer smärta och obehag att leda till dålig prestanda och kortare varaktighet. Missionär, doggy stil och ligger på din sida, tre gemensamma ståndpunkter, kräver användning och stabilisering av din nedre rygg.

Hur man håller längre i sängen? Detta kommer att göra det! Superman kan utföras var som helst och kommer att fungera alla nödvändiga nedre ryggmuskler. Utför  uppsättningar av 15 dagligen.

Plankor är en av de bästa kärnövningarna som finns tillgängliga. De stärker mage, obliques och dina nedre ryggmuskler. Plankor utvecklar dina muskler på sätt som traditionella ab-övningar inte kan, vilket ger uthållighet och stabilitet. Tänk på en tid när du hittade den perfekta stimuleringsplatsen och din partner sa “precis där.”Många positioner kräver en stark kärna och om du inte har uthållighet och styrka inbyggd, kanske du inte kan fortsätta att arbeta den exakta platsen de behöver. Plankor garanterar att du kan fortsätta stimulera exakt var din partner behöver.

retardantes för tidig utlösning naturlig

Håll din planka i minst 0 sekunder. När du blir starkare lägg till 15 sekunder. Utför sex varianter, utan vila däremellan, för de bästa fördelarna.

Bra sex går utöver att ligga i sängen i olika positioner. Att vara stark nog att plocka upp en kvinna, hålla henne mot väggen, eller bära henne in i sovrummet kommer sannolikt att lägga till spänning och lekfullhet. Om du är i vardagsrummet och vill bära henne in i sovrummet, efter att ha utvecklat armar och axlar kommer att göra bär henne en rolig del av förspel.

Sammansatta övningar innebär att man kombinerar två övningar i en rörelse. Detta ger en extra kaloriförbränning, främjar uthållighet och sparar tid. Utför  uppsättningar av 15 med medelvikter (0-5 lbs för nybörjare).retardantes för tidig utlösning naturlig

Starka ben tar sex från en horisontell upplevelse till en vertikal. Starka armar, axlar och ben låter dig hålla din partner och få sin erfarenhet sex på ett helt nytt sätt. Vertikal sex är inte för svag i hjärtat, och utveckla starka ben kommer att låsa upp nya och äventyrliga positioner för dig och din partner. Prova det sensoriska stödet, Örnen, eller du kan lita på honom.

Overhead hantel squat är mest fördelaktigt eftersom det sätter vikten framför dig jämfört med de flesta knep som lägger vikten bakom dig. Om du har sex står upp, din partner kommer att vara i din front, så du måste träna i en liknande metod.

HIIT har blivit en standard för alla fitness fanatiker. Dessa träningspass kräver 100 procent energi och 100 procent fokus. De bygger uthållighet och sparar tid. Bra sex kräver alla tre av dem. Om du inte ger 100 procent av din energi och fokus till din partner, erbjuder du förmodligen en tråkig sexuell upplevelse. Om du inte har uthållighet och uthållighet att hålla jämna steg med din partner, du är kort ändra dem.

Tyvärr för många nordamerikaner verkar det “väldigt få människor har samlag i sig [Latin för genom dragkraft] som går längre än 1 minuter”, enligt sexterapeut Barry W. McCarthy. Om det tar den genomsnittliga kvinnan 0 minuter till orgasm, saknas någon på att få sin beskärda del av ecstasy.  Även om varje kvinnas kropp är annorlunda, är det alltid bättre att förbereda dig för långdistansen än att bli kort när tiden kommer.

Även om du ejakulerar innan din partner orgasmer, kommer regelbundna HIIT träning ger dig uthållighet att fortfarande interagera med henne intimt. Om din penis behöver lite återhämtningstid finns det andra sätt att hålla henne upphetsad, medan du förbereder dig för din nästa omgång: oral stimulering, fingerspel eller klitorisstimulering är några.

Undrar hur man håller längre i sängen? Yoga! Yoga ger den perfekta balansen för att koppla av din kropp samtidigt som du ger mindfulness till den. Yoga öppnar upp dina lemmar, leder och muskler, ger avkoppling och lugn och minskar stress.

Inte varje sex session du har kommer att innebära överdriven stöt som vi ser i porr. Ibland din partner kanske vill ha en trevlig, långsam och sensuell session. Aktivt utför yoga hjälper dig att bli mer medveten om din kropp och din partners, vilket ger en djupare koppling till sensation. Starkare kroppsanslutning kan leda till mer intensiva orgasmer för dig också. Nöje i orgasmer fungerar åt båda hållen. Din partner kommer att älska att se dig njuta av en intensiv, precis som du kommer att njuta av att se dem förlora sig till deras ögonblick av ecstasy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here