Hur man håller erektion?

0
3801

Hur man håller erektion?Så, du har fallit på hårda tider när det gäller att bli hård? Många är alltför bekanta med frustrationen att inte kunna få erektion på begäran eller förlora erektion vid ett kritiskt ögonblick med den speciella personen. Medan de flesta penisar spelar svårt att få från tid till annan, upplever upprepade och frekventa problem kan vara en signal om att din kompis i söder kräver lite mer uppmärksamhet. Det kan finnas ett antal faktorer som saboterar ditt sexliv.

como upprätthålla en erektion?

Det kan också lugna dig att veta att erektil dysfunktion (ED) — att inte kunna utveckla eller upprätthålla erektion-är faktiskt ganska vanligt. National Institutes of Health rapporterade att ED kan påverka så många som 0 miljoner män i Usa ensam. Vara säker, men: även om det finns en tvätt lista över potentiella orsaker till ED, det finns också flera olika vägar att fullfölja för att få din penis igång igen.

Como har en bra erektion naturlig och hållbar

Att komma från en turn – on till en hard-on är lite som Domino: du upplever stimuli, din hjärna slappnar av musklerna i din penis, artärerna fyller med blod, din penis stänger av blodets flyktväg så det förblir svårt, och — voilà! Din erektion upprätthålls. Men om inte ens en av dessa domino är uppradade, saker kan gå snett. Här är en snabb översikt över bara några av de problem som kan vara på spel:

Que ta för att ha en bra erektionQue ta för att ha en bra erektion

Fysiska orsaker kan inkludera diabetes, ryggmärgsskada eller nervskada, kardiovaskulär sjukdom (som stroke, blodtrycksfrågor eller högt kolesterol), Parkinsons sjukdom eller njursjukdom. Vissa mediciner — inklusive antidepressiva medel, antihistaminer och blodtrycksmedicin — kan också orsaka ED.

Behavioral eller livsstil orsaker kan inkludera rökning, överdriven alkoholkonsumtion, brist på fysisk aktivitet, användning av vissa olagliga droger eller brist på sömn.

Psykologiska orsaker kan innefatta relationer stress eller oro, depression, låg självkänsla, ångest eller tidigare sexuellt trauma.

Que gör att ha en bra erektion

För att veta mer om vad som kan bidra till ditt problem kan ett besök hos en vårdgivare vara ett bra ställe att börja. Att göra det är värt att överväga eftersom ED ibland kan vara ett varningstecken på att något allvarligare är på gång med din hälsa. Men innan du börjar föreställa dig det värsta, kom ihåg att cirka 15 procent av ED-fallen beror på psykologiska orsaker och att många milda fysiska orsaker faktiskt förvärras av psykologiska faktorer. Föreställ dig att du har något högt blodtryck, vilket leder till vissa erektionsproblem ibland. Men då börjar du känna ångest om detta, eller kanske din partner börjar ta det personligen (som i ditt fall, här och borta), vilket gör att du stressar. En mild fråga sedan snöbollar till en stor, och plötsligt kan du inte få upp det alls. Som du ser Kan psykologiska faktorer spela en nyckelroll. Att checka in med en psykisk hälso-och sjukvårdspersonal kan också vara ett steg mot att utnyttja dina hård-ons igen.

masajea dina könsorgan

Utöver psykologiska ingrepp kan ED ibland behandlas effektivt med relativt enkla medel, som livsstilsjusteringar. Men vårdpersonal har också några mer tunga alternativ i sin arsenal, om frontlinjen strategier misslyckas. Här är bara några av alternativen att överväga, allt från livsstilsförändringar till medicinska ingrepp:

  • Sluta röka om du röker
  • Upprätthålla en hälsosam vikt och träna regelbundet
  • Dricka alkohol med måtta
  • Undvika droger som kokain och marijuana, som kan skada eller begränsa blodkärlen
  • Söker hjälp för stress, ångest eller andra psykiska problem innan de eskalerar
  • Med hjälp av ett “penisvakuum”, vilket är en enhet som kan hjälpa dig att upprätthålla erektion
  • Försöker receptbelagda ED läkemedel som slappnar av musklerna runt penis för att möjliggöra ökat blodflöde

Practica med din partnerPractica med din partner

Undersöka kirurgi för att förbättra blodflödet eller förbättra erektioner

Slutligen kan ED utan tvekan orsaka stress för både dig och dina partners. Har du funderat på att öppna upp med dina partners om dina bekymmer och kamp? Även om det kan kännas besvärligt att ta itu med elefanten i rummet, kanske du upptäcker att några av de känslor av stress, förlägenhet, eller besvikelse kommer att lindras när du har haft chansen att prata om det. Dina partners kan till och med vara intresserade av att utforska andra sätt att få varandra att må bra som inte skulle behöva involvera en erektion under tiden. När allt kommer omkring är ibland två huvuden bättre än en.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here