FÖRBÄTTRAR DIN EREKTION

0
707

FÖRBÄTTRAR DIN EREKTIONÖvning kan vara biljetten till ett mer aktivt sexliv, men vi pratar om regelbundna kardio-och styrketräning, inte riktade ” penisövningar.”Forskning visar att även lite fysisk aktivitet — motsvarande att gå 0 minuter om dagen några gånger i veckan — kan minska risken för erektil dysfunktion.

Varför är motion ett sådant effektivt botemedel mot förebyggande av erektil dysfunktion?

Hur man förbättrar erektion

“För män som har misslyckade erektioner är penis en barometer av vad som händer i resten av kroppen”, förklarar urologen Wayne Hellstrom, MD, professor i urologi vid Tulane University School of Medicine i New Orleans.

Nyckeln till allt detta är endotelet, det inre fodret av blodkärl som hjälper blodflödet smidigt. Regelbunden motion har visat sig förbättra hur endotelet fungerar. Endotelet leder blodkärlen i hjärtat och penis, förklarar Dr Hellström, men blodkärlen i penis är ungefär en tredjedel av storleken på dem i hjärtat. Så om du inte har erektioner på grund av vaskulära problem, indikerar det att du också är i riskzonen för hjärtproblem.

Hur man ökar erektionen

Summan av kardemumman är att vidta åtgärder för att hålla din endotel friska hjälper dig att förhindra eller minska risken för erektil dysfunktion. Att vara mer fysiskt aktiv är viktigt för hälsan hos ditt endotel och därför för hälsan hos ditt hjärta och din penis.

Bygga Ditt Träningsprogram

Ejercicios för erektionEjercicios för erektion

Fördelarna med motion för dina blodkärl varar bara så länge du fortsätter att träna regelbundet. Experter rekommenderar att män som vill förhindra impotens gör ett långsiktigt åtagande att träna. Här är några tips att komma ihåg:

Ejercicios för att förbättra erektionen

Välj aktiviteter du gillar. Ditt träningsprogram behöver inte vara utarbetat. Faktum är att studier har visat att bara gå snabbt varje dag i minst tre månader förbättrar hälsan hos dina blodkärl avsevärt. Sikta på att vara aktiv de flesta dagar i veckan. Om du föredrar Basket, det är bra — bara hålla upp Full-court press.

Krydda upp det med styrketräning. Aerob träning som promenader, simning och jogging, är bra för dina blodkärl, men motståndsträning har visat sig förbättra endotelial funktion också. En blandning av båda kan bidra till att förbättra din allmänna hälsa och hålla dig intresserad av din träning rutin.

Ejercicios för att upprätthålla erektion

Låt inte din ålder hindra dig. Erektil dysfunktion är vanligare när män blir äldre, men samtidigt har vanligt träning visat sig bekämpa effekterna av ålder på blodkärlen.

Kontakta din läkare om du inte har varit fysiskt aktiv på ett tag. Det är en bra idé att få din läkares godkännande — och kanske några extra träningstips — om du startar ett träningsprogram från början.

Tvivelaktiga påståenden om så kallade Penis Motion

När du söker lösningar på impotens, kommer du utan tvekan att stöta på manliga förbättringsrekommendationer, eventuellt föreslå penisövning för att förbättra dina erektioner.

ejercicios för erektil dysfunktionejercicios för erektil dysfunktion

Penisövning “kanske låter bra”, säger Hellstrom, ” men jag tror inte att det finns data för att stödja det.”

Uttrycket “penis övning” hänvisar faktiskt till övningar som kallas bäckenbotten eller Kegel övningar, där en man fokuserar på att stärka musklerna som styr flödet av urin och utlösning. Dessa övningar rekommenderas ofta till män som återhämtar sig från prostatacancerbehandling, har problem med utlösning eller har svårt att hålla urinen, men de verkar inte hjälpa erektil dysfunktion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here