EREKTIONER STARKARE OCH VARAR: HEMLIGHETER OCH ANVÄNDBARA TIPS

0
5400

EREKTIONER STARKARE OCH VARAR: HEMLIGHETER OCH ANVÄNDBARA TIPSSjälva ordet är laddat med kontrovers, förvirring och missuppfattningar.

Vi fick aldrig lära oss om det i skolor (annat än att lära sig att kön före äktenskapet sannolikt skulle resultera i en livslång STD).

Om du inte kom från ett exceptionellt liberalt hem, pratade dina föräldrar förmodligen aldrig med dig om sex.

Vid varje tur har det blivit förödmjukat och dolt av västerländsk kultur och män över hela världen har lidit mycket på grund av detta.

MATPAR FÖR ATT FÖRBÄTTRA EREKTIONEN

När man betänker att mer än 5% av männen kämpar med erektil dysfunktion eller för tidig utlösning och det genomsnittliga paret som har samlag varar 5 minuter och 0 sekunder medan 5% av männen varar mindre än  minuter, är det ganska klart att vi har ett problem.

Sex är en enormt viktig del av livet och studier har visat att män med att uppfylla sexliv är mindre benägna att utveckla depression, är mer motståndskraftiga mot sjukdom och cancer, lever längre och har högre nivåer av övergripande tillfredsställelse i sina karriärer och personliga liv.

MAT VASODILATORS

Men när män kämpar för att utföra i sovrummet är det osannolikt att de söker hjälp eller diskuterar det öppet med sina partners, vilket leder dem att känna sig som mindre av en man och bosätta sig för ett medioker sexliv.

För er som är en del av” jordad Man ” – rörelsen vet ni att detta är oacceptabelt.

Så idag ska jag sätta rekordet rakt och ge dig no b.s. “Prata” som din far borde ha gett dig för flera år sen.

Missförstå mig inte.…

Jag är inte en “Sexpert” (se vad jag gjorde där hehe?) och jag har ingen yrkeserfarenhet i ämnet.

Faktum är att jag hade så mycket ångest kring “sex” eftersom det var ett sådant tabuämne som växte upp att jag kämpade i mina tidiga vuxna år för att ens hålla erektion med en kvinna. Smärtan av att ha en attraktiv kvinna vill ha sex med mig då att inse att jag var hemsk på det sedan berätta för alla hennes vänner förödmjukade mig i flera år.

LIVSMEDEL FÖR ATT FÖRBÄTTRA MANLIG EREKTIONLIVSMEDEL FÖR ATT FÖRBÄTTRA MANLIG EREKTION

Men efter att ha gått på en resa i min dejting liv och dejting dussintals vackra och ärliga kvinnor genom åren, läsa dussintals böcker om ämnet och intervjua dussintals mer, jag har tillbringat tillräckligt med tid i den ökända diken för att förstå vad bra sex är och, ännu viktigare, hur du kan uppnå det – naturligtvis.

Jag bestämde mig också för att spendera lite tid att gräva igenom den mest aktuella forskningen om sexuell prestanda och tillfredsställelse för att ge dig den definitiva guiden för att förbättra ditt sexliv, ha starkare erektioner, varar längre i sängen och verkligen tillfredsställa din partner.

Det är dags att spänna in och gör dig redo för din mästerklass på att bli en mästerlig älskare.

Dra ut ett papper och en penna, Bokmärk den här sidan för framtida referens och gör dig redo att ta några anteckningar.

Medan det finns gott om” taktiska ” sätt att du kan förbättra din prestation i sovrummet, börjar varje aspekt av ditt sexliv med att optimera din hälsa.

KRAFTFULL AFRODISIAKUM

Utan levande hälsa och energinivåer, kommer inget trick eller hack magiskt förbättra din prestanda.

Nästan alla fall av erektil dysfunktion orsakas av underliggande hälsoproblem och är symptomet, inte orsaken. Det är ungefär som att köra bil i 40.000 miles utan att få oljan förändrats eller utföra något underhåll. Det är inte att det är något fel med motorn (a.k.a. din penis). Det är bara att du måste se till att du regelbundet ställer in din motor så att den kan fungera smidigt när du behöver det.

Genom att genomföra följande rekommendationer lovar jag att du kommer att se en omedelbar och påtaglig ökning av styrkan i din sexdrivning och kvaliteten på din prestation i säcken som indirekt ger din partner en natt att komma ihåg.

Vi går in.

  1. Få massor av högkvalitativ sömn

Visste du att endast en vecka av sömnbrist (mindre än 6 timmars sömn i en 4-timmarsperiod) kan minska dina testosteronnivåer som motsvarar åldrande 10-15 år?

Vilket innebär att om du är sömn berövas vid 5 års ålder då dina testosteronnivåer är att en 45-50 år gammal man. Detta är ett ganska allvarligt problem när man betänker det faktum att testosteron är det primära könshormonet som ansvarar för att öka din libido och skapa högkvalitativa erektioner.

VITAMINER FÖR EREKTION STARK

Flera andra studier har oåterkalleligt slutsatsen att kronisk sömnbrist leder till erektil dysfunktion hos män i alla åldrar, och ytterligare forskning har funnit att sömnbrist är starkt korrelerad med höga nivåer av depression som (överraskning överraskning) leder till en minskning av sexuell lust och svår prestationsångest.

Vetenskapen är ganska tydlig i denna fråga… Dålig sömnhygien förstör ditt sexliv.

Det är som att försöka springa ett maraton på tom mage. Du kan göra det de första miles utan problem (t.ex. få en erektion), men du kommer inte att kunna göra det till mållinjen.

Även Genomsnittlig sex är en deal-breaker. Det måste vara toppen.”—Kira, 7

Lyckligtvis är detta problem relativt enkelt att åtgärda.VITAMINER FÖR EREKTION STARK

Genom att se till att du får minst 7,5 timmars sömn av hög kvalitet (helst 8 eller 9) varje natt, kommer du att ge din kropp den tid som den behöver för att reparera och återställa se till att din sexlust skjuter på alla cylindrar.

Det är dock viktigt att notera att mängden av din sömn är irrelevant om du inte uppnår högkvalitativ sömn (t.ex. gott om REM och djup cykel sömn).

För att säkerställa att du får ut det mesta av din sömn, rekommenderar jag att du gör följande:

Gå och lägg dig och vakna vid en liknande tid varje dag

Sova i en blackout rum (täcka dina fönster så ingen solljus sipprar igenom vid soluppgången och ställ in termostaten till 66-68 F

Har en hög fetthalt, låg carb mellanmål  timmar före sängen och sedan sluta konsumera kalorier helt

Drick 1 kopp kamomillte med 1 msk äppelcidervinäger och rå honung 0 minuter före sängen

Komplettera om det behövs med 500 mg Magnesium 100 Mg L-Teanin en timme innan sängen

Stäng av alla skärmar  timmar före sängen eller åtminstone installera en blåljusblockerare som F. lux

Öva “Brain Dumping” innan sängen för att stänga av de irriterande mentala looparna som håller ditt sinne racing på natten

Meditera eller träna mindfulness i 10-15 minuter efter middagen för att lugna ditt sinne och koppla av i natten

Även om detta är långt ifrån en omfattande guide för att förbättra din sömn, hjälper dessa enkla tips dig att förbättra kvaliteten på din vila och därmed ditt sexliv.

Om du har lider av en låg libido eller svag sexuell prestanda, börja sedan här. Genom att fixa din sömn och du kommer att fixa många av de bakomliggande orsakerna till dina prestandaproblem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here