Erektil dysfunktion naturlig behandling

0
2405

Erektil dysfunktion naturlig behandlingKan du springa lika fort som när du var 0 år? Slå en baseball så långt du en gång kunde? Bash en tennisboll med samma hastighet och spinn?

Förmodligen inte.

disfuncion erektil naturlig behandling

Men även när vi åldras finns det fortfarande gott om sätt att stanna i spelet och njuta av det. Det är lika sant för sex som det är för sport.

Erektil dysfunktion (ED) kan uppstå av många skäl. Ibland är det så enkelt som biverkningen av en viss medicinering. Men för ungefär 75% av männen är orsaken mer komplex. ED kan bero på vaskulär sjukdom, neurologisk sjukdom, diabetes eller prostatarelaterade behandlingar eller operationer.

remedios hem för erektil dysfunktion

Oavsett om du för närvarande lider av ED eller hoppas att kringgå detta tillstånd, prova dessa tips för att övervinna ED för bättre hälsa och ett bättre sexliv.

Börja gå. Enligt en Harvard-studie var bara 0 minuters promenad om dagen kopplad till en 41% minskning av risken för ED. Annan forskning tyder på att måttlig motion kan hjälpa till att återställa sexuell prestanda hos överviktiga medelålders män med ED.

Ät rätt. I Massachusetts Male Aging Study, äta en kost rik på naturliga livsmedel som frukt, grönsaker, fullkorn och fisk — med färre röda och bearbetade kött och raffinerade korn — minskade sannolikheten för ED.

practica sportpractica sport

Var uppmärksam på din vaskulära hälsa. Högt blodtryck, högt blodsocker, högt kolesterol och höga triglycerider kan alla skada artärer i hjärtat (orsakar hjärtinfarkt), i hjärnan (orsakar stroke) och leder till penis (orsakar ED). En växande midja bidrar också. Kontrollera med din läkare för att ta reda på om ditt kärlsystem — och därmed ditt hjärta, hjärna och penis — är i god form eller behöver en tune-up genom livsstilsförändringar och, om nödvändigt, mediciner.

produktos rik på Arganina

Storlek spelar roll, så bli smal och håll dig smal. En trim midja är ett bra försvar-en man med en 4-tums midja är 50% mer sannolikt att ha ED än en med en -tums midja. Att gå ner i vikt kan hjälpa till att bekämpa erektil dysfunktion, så att komma till en hälsosam vikt och stanna där finns en annan bra strategi för att undvika eller fixa ED. Fetma ökar riskerna för kärlsjukdom och diabetes, två huvudorsaker till ED. Och överflödigt fett stör flera hormoner som också kan vara en del av problemet.

agregue olivolja till dina måltider

Flytta en muskel, men vi pratar inte om dina biceps. Ett starkt bäckenbotten ökar styvheten under erektioner och hjälper till att hålla blodet från att lämna penis genom att trycka på en nyckelven.

Combatir stressCombatir stress

I en brittisk studie, tre månader av två gånger dagligen uppsättningar av Kegel övningar (som stärker dessa muskler), i kombination med biofeedback och råd om livsstilsförändringar-sluta röka, gå ner i vikt, begränsa alkohol — fungerade mycket bättre än bara råd om livsstilsförändringar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here