DE BÄSTA POSITIONERNA FÖR ATT ÄLSKA

0
1246

DE BÄSTA POSITIONERNA FÖR ATT ÄLSKAÄr några sex positioner bättre än andra för att bli gravid?

Du kanske har hört att vissa positioner, som att ha mannen på toppen (missionärposition), är bättre än andra för att bli gravid. Faktum är att det inte finns några bevis för att stödja dessa teorier. Experter har bara inte gjort forskningen än.

Haciendo kärlek: de bästa positionerna

Vad experter har gjort är dock att använda skanning för att visa vad som händer inuti när du gör gärningen. Forskningen tittade på två positioner: missionärpositionen och doggy style. (Doggy style är när du är på alla fyra, och din partner kommer in dig bakifrån).

Sunt förnuft säger oss att dessa positioner möjliggör djup penetration. Det betyder att de är mer benägna att placera spermier bredvid livmoderhalsen (öppningen av din livmoder).

Skanningarna bekräftar att penisens spets når områdena mellan livmoderhalsen och vaginala väggar i båda dessa positioner. Missionärpositionen gör att penis kan nå området på framsidan av livmoderhalsen. Den bakre inmatningspositionen når området på baksidan av livmoderhalsen.

positionen av doggy style älskar att görapositionen av doggy style älskar att göra

Det är fantastiskt vad vissa experter spenderar sin tid på att göra, är det inte! Andra positioner, som att stå upp, eller kvinna på toppen, kan vara lika bra för att få spermier bredvid livmoderhalsen. Eller de kan inte göra någon skillnad alls. Vi vet bara inte än.

Så under tiden, njut av lite variation i ditt sexliv och håll det roligt medan du försöker för en bebis. Och prata med andra som hoppas bli gravid genom att gå med i vår aktivt försökande grupp.

Måste jag ha en orgasm för att bli gravid?

Självklart är det väldigt viktigt för din partner att nå orgasm om du försöker för en bebis. Det finns dock inga bevis för att du behöver orgasm för att bli gravid.

positioner av Kamasutra älskar att göra

Den kvinnliga orgasmen handlar om nöje och tillfredsställelse. Det hjälper inte att få spermierna till ägget. Mjuka sammandragningar i livmodern kan hjälpa spermierna längs, men dessa händer utan att du har en orgasm.

Så det är verkligen inte viktigt för dig att nå orgasm för att bli gravid.

Finns det några sexpositioner som kan hjälpa oss att bli en pojke eller tjej?

Det finns inga bevis, men massor av gamla fruar berättelser! Man hävdar att sex med kvinnan på toppen kommer att leda till en tjej, medan sex med mannen på toppen kommer att producera en pojke.

Det gör inte ont att prova det. Sperman är mer benägna att stanna i din vagina och runt livmoderhalsen än om du stiger upp direkt. Men miljontals spermier släpps med varje manlig orgasm, så det borde finnas gott i din vagina även om du står upp omedelbart.

Posiciones att hålla längre i sängen

Om du har tid att spara, kan det vara värt att stanna i sängen i upp till en halvtimme efter att ha sex. Försök ligga på ryggen med dina höfter upphöjda på en kudde för att uppmuntra spermierna att resa mot ditt ägg. Försök inte detta om din läkare har rekommenderat dig att tömma blåsan direkt efter kön, dock.

den bästa ställningen för att få en kvinna att nå orgasm

Ett annat knep som vissa kvinnor svär vid ligger på ryggen och cyklar benen i luften i några minuter efter kön. Om inget annat, bör det ge dig och din partner en bra fniss. Och vad kan vara bättre för framgångsrik baby-making än att ha kul i sängen?

bästa positioner för att göra en finish till en manbästa positioner för att göra en finish till en man

Det viktigaste att komma ihåg när man försöker bli gravid är att ha regelbundet sex verkligen kan hjälpa. Att ha sex varannan dag till tre dagar ökar din chans att bli gravid inom ett år, jämfört med att ha sex bara en gång i veckan .

Om du har försökt bli gravid i ett år eller mer utan framgång, se din läkare. Om du är 6 eller över eller har oregelbundna perioder, kan du göra ett möte ännu tidigare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here